Segedínsky guláš špeciál

Segedínsky guláš špeciál je presne taký, ako si ho pamätáte z detstva – poctivý, krémový a plný chuti. Náš rokmi overený recept prináša dokonalú kombináciu bravčového mäsa, kyslej kapusty a smotanovej omáčky. Značka kvality znamená, že obsahuje minimálne 75 % slovenských surovín a je vyrobený na Slovensku. Ak máte chuť na pravú domácu klasiku, stačí otvoriť náš segedínsky guláš a vychutnať si ho kedykoľvek.

Bolognese mäsová omáčka

6,90  - 11,90 

Segedínsky guláš špeciál je presne taký, ako si ho pamätáte z detstva – poctivý, krémový a plný chuti. Náš rokmi overený recept prináša dokonalú kombináciu bravčového mäsa, kyslej kapusty a smotanovej omáčky. Značka kvality znamená, že obsahuje minimálne 75 % slovenských surovín a je vyrobený na Slovensku. Ak máte chuť na pravú domácu klasiku, stačí otvoriť náš segedínsky guláš a vychutnať si ho kedykoľvek.

Doručenie do 48 hodín (pri nákupe do 14:00)

Doprava zdarma pri objednávke nad 50€

Stačí
zohriať

3ROKY

Spotrebná
doba

1 - 30 °C

Skladovanie

Bolognese mäsová omáčka

Sterilizované hotové jedlo – konzerva.
Bravčové mäso stehno (SK) 30 %, pitná voda, kyslá kapusta 22,2 %, cibuľa, smotana na varenie 12 %-tná, pšeničná múka, údená bravčová slanina (SK), bravčová masť, cesnak, maslo, jedlá soľ, paprika červená mletá, hovädzí bujón bez GMO (môže obsahovať stopy zeleru), rasca, čierne korenie.
Výrobok obsahuje lepok a laktózu.

Nutričné hodnoty na 100g
Energia  kj/kcal Tuky (g) kyseliny (g) sacharidy (g) z toho cukry (g) Bielkoviny (g) soľ (g)
447kJ/107kcal 4,6 0,9 6,8 2,2 9,2 0,94

Pôvod mäsa: slovenský chov.
Minimálna trvanlivosť: do dátumu viď obal.
Skladovanie: v suchu pri teplote do 30 °C. Po otvorení ihneď spotrebujte.
Výrobca: HOTOVKY FOOD s.r.o.
Tovarnícka 3981, 955 01 Topoľčany

Krajina pôvodu: Slovenská republika

Mohlo by vám chutiť

hotovkyzplechovky.sk Napísať správcovi stránky Ochrana osobných údajov a cookies
Táto webstránka používa súbory cookie na zlepšenie poskytovaných služieb. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním.